Arctic Polar Aktiviteetit

Sijaitsemme Kilpisjärven parhaalla paikalla, Saana tunturin rinteessä, yli 500 metriä merenpinnasta, kauniin, pienen , solisevan tunturipuron varressa.

Customer help desk

Retkeily

Luonnossa käveleminen on parasta lepoa. Kilpisjärvellä on useita polkuja retkeilyyn. Lähde kävelemään lähelle tai kauas aina kohtaat Kilpisjärvellä hiljaisuuden.​

Customer Service lead

Revontulet

Tilastollisesti Suomen paras paikka nähdä revontuleja, Auroras Now palvelusta saat lisätietoa.

Customer engaged

Hiihto

Kilpisjärvellä on Suomen pisin hiihtokausi. Marraskuun alusta loppuen leikkimieliseen juhannushiihto kilpailuihin. Valaistulatu ja Salmivaaran ympäri on ladutettu 20.12 alkaen viikonloppuisin. Varsinainen hiihtokausi alkaa maaliskuun puolivälissä. Moottorikelkalla ajetaan noin 50 km latuja huhtikuun loppuun.Toukokuun viikot 1 ja 2 tehdään suomen maajoukkueelle harjoitus latu Jiehkastunturiin. Päivittäisen latutilanteen näet skisporet-sivulta.

Customer help desk

Valokuvaus

Kilpisjärvellä saat hienoja ja upeita kuvia. Valo ja varjot muuttavat maisemat päivittäin erinäköseksi.

Customer Service lead

Kalastus

Alueen suosituin kalastus on pilkkiminen, saaliina rautua, taimenia ja harria. Pilkkikausi huipentuu vain kaksi kalaa kilpailuun toukokuun toinen viikonloppu. Vetouistelu on kasvava harrastus Kilpisjärvellä, saaliina jopa 6 kg rautua. Kesäkuun viimeinen viikko pidämme tosirautu uistelukilpailun. Perhoilla ja virvlillä voipi kokeilla heinäkuusta lokakuun loppuun. Jäämerellä Juksaaminen on mahdollista. Verkkokalastus on enempi paikallisten harrastus. Suomen puolen kalastusluvista tietoa eräluvista.

Customer engaged

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailu on Kilpisjärvellä extreamia reiteilläkin. Kilpisjärveltä pääsee jäämerenrantaan, Kiirunaan, Hetan kautta vaikka Rovaniemelle ja Viktooria reittiä Muonioon. Saana ympäri Kilpisjärven Ladut ry ylläpitämmää reittiä. Ja Haltille vain oppaan mukana. Metsähallituksen uraluvan saat täältä. Norjassa ja Ruotsissa et tarvi lupia reiteillä. Huomaa että Arctic Polar on huoltoaseman välittömässä läheisyydessä.